De Klussenier Roy Storm

De Klussenier Roy Storm
De Klussenier Roy Storm

Meester T.J. Verschuurstraat 14
5684 XC Best

Dien uw aanvraag in »

0499 22 41 48
06 3813 3779
roystorm@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 73344664

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Zoekt u een klusbedrijf in Best, Eindhoven, Boxtel en omgeving? Dan bent u bij De Klussenier Roy Storm aan het juiste adres. Ik sta voor u klaar om al uw opdrachten op het gebied van verbouwen en renoveren in en rondom uw woning te realiseren. 

Met mijn klusbedrijf ben ik beschikbaar voor vele diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan de grotere werkzaamheden als badkamers renoveren, keukens plaatsen en zolderverbouwingen. Maar ook voor kleiner renovatie- en onderhoudswerk ben ik voor u beschikbaar. 

Wanneer ik bij u uw opdracht of project kom uitvoeren, kunt u erop rekenen dat u een veelzijdig vakman in huis haalt die nauwkeurig en netjes werkt. Bovendien ben ik een vakman, die dankzij de veelzijdigheid, het overgrote deel van de werkzaamheden zelfstandig en professioneel voor u uit zal voeren. Daarbij staan uw wensen voorop. 

Bij het uitvoeren van uw werkzaamheden kunt u rekenen op de voordelen die ik, en al mijn collega Klusseniers, aan onze klanten bieden. Denk hierbij aan kwaliteit, betrouwbaarheid en goed contact met de klanten. Met mijn werk wil ik mooie eindresultaten opleveren wat u als klant blij maakt. 

Heeft u een verbouwing op de planning staan of bent u benieuwd wat ik kan betekenen voor een klus die al te lang op de plank ligt? Ik kom graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Vloeren leggen of renoveren
  • Reparatiewerk
 
Loading...